perjantai 19. syyskuuta 2014

Syksyn ensimmäinen hallituksen kokous

Heippa!

Toivottavasti kaikki ovat asettuneet jo aloilleen Uppsalaan ja opiskelut ovat vauhdissa.

Pidimme tällä viikolla UPSO:n hallituksen kokouksen, ja kartoitimme vähän tulevan syksyn tapahtumia. Ensinnäkin on mahtavaa, että olemme saaneet paljon uusia jäseniä! Toivottavasti tulette olemaan mukana UPSO:n toiminnassa. Jos et ole vielä rekistöröitynyt jäseneksi, tee se nopeasti ja helposti tästä linkistä.

Aloitamme syksyn toiminnan tutustamalla toisiimme Afterworkissä keskiviikkona 24.09 kello 19.00 Gotlands nationin Betty's pubissa. Tapahtuman facebook-sivulle pääset tästä. Ja voi kyllä meitä kaikkia jännittää tulla sinne ihan vieraiden ihmisten keskelle, mutta ei se mitään, sinne vaan rohkeasti mukaan! Aiomme järjestää afterworkin siitä eteenpäin seuraavien kuukausien viimeisinä torstaina eli 30.10 ja 29.11. UPSO tarjoaa mahdollisesti naposteltavaa afterworkkeihin!


Jo tässä välissä on hyvä tietää että tulemme järjestämään pubrundan 7.10, ja pidämme lisävuosikokouksen 23.10. Laitamme afterworkeista ja pubrundasta infoa lähempänä tapahtumia, ja lisävuosikokouksen kutsut postitamme viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta. Lisävuosikokouksessa tulemme käymään läpi viime vuoden asioita sekä, mikä parasta, suunnittelemaan ensi kevään tapahtumia.On myös hyvä laittaa korvan taakse jokavuotiset itsenäisyyspäiväjuhlat, jotka pidetään tänä vuonna Tukholmassa. Aiomme lähteä juhliin yhdessä, ja kartoitamme osallistumismäärää syksyn aikana. 

Haluaisimme vielä muistuttaa, että vaikka syksyn tapahtumat ovat lähinnä pubeissa, ei UPSO tarjoa alkoholipitoisia juomia, eikä alkoholin nauttiminen ole välttämätönta missään tapahtumassamme. 

Nähdään ensi keskiviikkona!

Terveisin,
UPSO:n hallitus 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti